Foto van Marcel Kiewitt

Marcel Kiewitt is een gedreven trainer met een passie voor sport.  Hij heeft als trainer en als speler een brok ervaring opgebouwd bij onder andere Foppe de Haan (F.C. Heerenveen) en Dick de Boer (AFC 34).  Als trainer is hij werkzaam geweest bij SVW '27 in Heerhugowaard en AFC 34 in Alkmaar. Marcel heeft ook de interne opleiding bij Arsenal gevolgd. Naast het bezit van het CIOS diploma heeft hij ook verschillende opleidingen gevolgd op sociaal pedagogische vlak.

De sociaal emotionele ontwikkeling van mensen via sport is Marcel op het lijf geschreven. Beroepsmatig heeft Marcel meer dan 15 jaar ervaring als sportdocent in penitentiaire inrichtingen. Hij heeft talloze gedetineerden via de sport geholpen hun weg terug te maken naar de maatschappij.  Een schat aan ervaring die Marcel graag via voetbal beschikbaar stelt aan de kinderen van Voetbaltraining Totaal.

Voetbaltraining Totaal

Als vader van 2 voetballende kinderen herkent Marcel als geen ander het belang van de sociaal pedagogische basis in de ontwikkeling van de kinderen. “Alles wat wij op dit gebied doen binnen Voetbaltraining Totaal kan ik 1 op 1 toepassen als vader van mijn 2 jongens” aldus Marcel. Het zijn vaak niet eens hele ingewikkelde zaken maar het gaat vooral om een stukje bewustwording van de manier waarop je kinderen kunt helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.