Foto van Egbert Boxma

De ervaring die Egbert heeft bij de betaalde voetbal organisaties neemt hij mee binnen Voetbaltraining Totaal. Bij de betaalde voetbal organisaties draait het vooral om het beter maken van de talentvolle voetballers terwijl hij van mening is dat ieder kind een talent op zich is. Het is dan ook de kracht van hem om het talent van ieder kind naar boven te halen. Bij Voetbaltraining Totaal heeft hij al veel kinderen met heel veel plezier naar een hoger niveau gebracht. Niet alleen qua voetbal, maar vooral op gebied van de eigenwaarde van het kind, een kind trots laten zijn op zijn of haar talent is de passie van Egbert. Hij zorgt voor een veilig leerklimaat waarin ieder kind zich prettig voelt.

Egbert vindt het geweldig om talentvolle spelers te trainen bij de verschillende jeugdopleidingen van betaald voetbal verenigingen. Hij heeft het vermogen bij ieder kind het talent te ontdekken en deze ook te benoemen en verder te ontwikkelen. Egbert heeft de ambitie om zijn kwaliteit ook over te dragen op andere trainers zowel binnen als buiten Voetbaltraining Totaal.  

Contactinformatie: telefoon 06-41284043, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.