Management team

Afbeelding Edwin Groot-Kabalt

Edwin Groot-Kabalt is verantwoordelijk voor de algemene zaken van Voetbaltraining Totaal. Na zijn bedrijfskunde studie heeft Edwin de Business Strategy Course gevolgd aan de academie voor management op de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2001 behaalde Edwin zijn MBA aan de universiteit Nyenrode te Breukelen. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar diverse directieposities en bestuurlijke functies bekleed bij grote organisaties in Nederland. Na een mooie carrière in andere sectoren vervolgt hij nu zijn loopbaan in de sportsector.

Lees meer: Edwin Groot-Kabalt

Foto van Egbert Boxma

Egbert Boxma is binnen Voetbaltraining Totaal verantwoordelijk voor alle operationele zaken op gebied van de trainingen en trainers.  Egbert is tijdens zijn CIOS opleiding begonnen als trainer bij het huidige Almere City. Na 6 seizoenen hier trainingen te hebben gegeven heeft hij de overstap gemaakt naar FC Volendam. Bij FC Volendam is hij 13 seizoenen trainer geweest. Tussendoor heeft hij bij de jeugdopleiding van Derby County (Engeland) stage gelopen. Sinds juli 2013 geeft hij ook trainingen bij de Arsenal Soccer School Europe. Als medeoprichter van Voetbaltraining Totaal is Egbert van mening dat ieder kind een talent heeft maar dat dit alleen niet altijd wordt gezien.

Lees meer: Egbert Boxma

Ank is de vaste kracht voor alles wat met administratieve en financiële zaken te maken heeft binnen Voetbaltraining Totaal. Indien u vragen hebt zullen deze door Ank worden behandeld.

Lees meer: Ank Ruiter

Met ingang van 1 september komt Teun voor een periode van een jaar bij Voetbaltraining Totaal stage lopen. Teun doet dit vanuit zijn studie aan de ROC Kop van Noord Holland.

Lees meer: Teun Groot