Afbeelding ouder/verzorger

Tijdens een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma wordt telkens in een module van 10 lessen gewerkt aan verschillende competenties van uw zoon of dochter. Onze trainers zullen uw zoon of dochter bewust maken van het effect van positieve coaching, het geven en ontvangen van complimenten en het respectvol samenwerken. Deze benadering voorkomt faalangst, zorgt voor een goede werksfeer en een optimaal leerklimaat. Onze visie is dat uw zoon of dochter door deze benadering groeit en zich ontwikkelt tot een zelfbewuste, sociale en verantwoordelijke persoonlijkheid met veel zelfvertrouwen. Kinderen leren zichzelf en anderen beter kennen, hebben het meer naar hun zin en leren ook anderen en de omgeving (zoals de materialen waarmee gewerkt wordt) te respecteren.

Onze trainers waarderen en stimuleren iedere speler, ongeacht het niveau of talent. De trainers zijn communicatief vaardig, enthousiast en gericht op de ontwikkeling van iedere individuele speler. Voor u als ouder of verzorger is de trainer het aanspreekpunt als het gaat om specifieke aandachtspunten of vragen met betrekking tot de ontwikkeling van uw zoon of dochter.

Wij hebben in ons lesprogramma ook aandacht voor de ouder-kind relatie. Met speciaal ontwikkelde oefeningen maken wij u als ouder bewust van het effect van bijvoorbeeld het geven van complimenten. Wij vragen hiervoor dat u tenminste 1 keer in de 10 lessen aanwezig kunt zijn om samen met uw zoon of dochter een aantal oefeningen te doen die uiteraard met voetbal te maken hebben, maar ook nieuwe inzichten zullen geven over de relatie met uw zoon of dochter.

Klik hier om uw kind in te schrijven