Afbeelding Edwin Groot-Kabalt

Edwin is een aantal seizoenen te zien geweest als jurylid in het televisie programma Green Dream District. Hierbij is onder kinderen tussen 7 en 17 jaar gezocht naar de meest duurzame uitvinder van Nederland. Wat op Edwin een onuitwisbare indruk heeft gemaakt is de kracht van de creativiteit van kinderen maar vooral ook de moeite die kinderen vaak hebben om als puur en onbevangen kind te stralen met de talenten die ze hebben.

Als sportliefhebber en met de onvergetelijke ervaring met de kinderen heeft Edwin besloten al zijn ervaring nu in te zetten in de sportsector in Nederland. In combinatie met de ervaring die hij heeft als jeugdvoetbaltrainer en als vader van 6 kinderen is hij uitstekend in staat om te voelen en te zien wat ieder kind nodig heeft om zijn of haar talent naar boven te halen, daarbij is hij fantastisch in staat om ieder kind trots te laten zijn op zijn of haar ontwikkeling. Hij kan op de juiste wijze een verschil maken in de omgang met bepaalde leeftijdsgroepen. Het is de passie van Edwin om elk kind, zowel op als buiten het veld, te laten stralen.

Hij wil in het bijzonder via de voetbalschool Voetbaltraining Totaal een geheel nieuw trainingsconcept in Nederland lanceren. Een concept dat naast de traditionele voetbaltraining kinderen (en ouders) verrijkt met zelfkennis maar vooral ook inzichten in talenten die verder gaan dan alleen de voetbaltalenten. Deze school is bedoeld om kinderen als mens te vormen en biedt iets heel anders dan de gewone amateurvereniging. Het is trainen op je eigen niveau waarbij je jezelf ontdekt. De voetbalschool kent geen minimum niveau en maakt de drempel om 'eens te gaan voetballen' zo laag mogelijk.

Contactinformatie: telefoon 06-53200351, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.