Gasttrainers

Foto van Olaf Linderbergh

Olaf Linderbergh is begonnen bij v.v. ZOB in Zuidoostbeemster. Op zijn 12e is hij naar Ajax gegaan waar hij uiteindelijk in het 2e elftal speelde, voordat Olaf naar De Graafschap ging om vervolgens 1 seizoen Eerste Divisie en 4,5 jaar Eredivisie te spelen. Daarna kwam Olaf weer terug in Noord-Holland en speelde 5,5 jaar bij AZ en 2 jaar bij Ajax. Tenslotte maakte hij nog de overstap naar Sparta voor nog 1 jaar om uiteindelijk weer terug te komen in Purmerend bij Purmersteijn. Uiteindelijk maakte Olaf zijn laatste paar jaar als speler bij AGOVV en bij FC Volendam. 

Lees meer: Olaf Linderbergh (AJAX/AZ)

Foto van Mart Lieder

Mart Lieder is begonnen bij v.v. De Wherevogels in Purmerend. Als 7- jarige jeugdspeler begint hij in de F8 om na 4 jaar in de jeugdopleiding van FC Volendam in te stromen. Mart is in de D2 van FC Volendam begonnen en heeft vervolgens in 4 jaar tijd via de jeugdopleiding de C1 van FC Volendam bereikt waarna hij van club verandert, namelijk AFC in Amsterdam. Hij maakte zijn jeugd daarna verder af bij HVV Hollandia en FC Purmerend om vanaf 2010 deel uit te maken van VPV Purmersteijn waarmee hij in zijn eerste seizoen naar de hoofdklasse promoveerde. Daar viel Mart op en na een proefperiode bij FC Volendam en Vitesse tekende hij een contract van 1,5 jaar bij Vitesse. Hij debuteerde in de Eredivisie op 22 januari 2012 tegen NEC. In augustus 2012 stapte Mart over naar naar RKC in Waalwijk, tegenwoordig voetbalt Mart bij FC Dordrecht.

Lees meer: Mart Lieder (FC Dordrecht)

Foto van Dave Bulthuis

Dave Bulthuis is begonnen bij D.C.G. in Amsterdam. Hij is bij FC Volendam begonnen in de C2 waar hij ook zijn eerste ervaring had met Egbert Boxma als toenmalige jeugdtrainer van FC Volendam en op dit ogenblik trainer en medeoprichter van Voetbaltraining Totaal. Dave Bulthuis is na de jeugdopleiding van FC Volendam naar de jeugdopleiding van FC Utrecht gegaan waar hij in mei 2011 debuteerde als basisspeler in de thuiswedstrijd tegen AZ uit Alkmaar. Op dit moment voetbalt Dave bij FC Nurnberg.

Lees meer: Dave Bulthuis (FC Nurnberg)

Foto van Sonny Stevens

Sonny Stevens is zijn voetballoopbaan begonnen bij v.v. Always Forward, hij speelde daar vanaf zijn 5e t/m 11e waarna hij de overstap maakte naar FC Volendam. Sonny begon als 2e jaars D-pupil in de D1 van FC Volendam waar hij 9 seizoenen heeft gespeeld. Nadat hij nagenoeg de hele jeugdopleiding van FC Volendam heeft doorlopen is Sonny in het seizoen 2013/2014 overgestapt naar FC Twente.

Lees meer: Sonny Stevens (Fc Twente)

Foto van Dennis Nederhof

De carriere van Dennis is op zijn 8e begonnen als voetballer bij Ajax . Dennis had na 3 maanden echter door dat zijn passie bij het keepen lag. Hij heeft tot zijn 17e bij Ajax gespeeld waarna hij naar HFC Haarlem is gegaan. Vanaf zijn 20e tot 36e heeft hij bij diverse amateurclubs gespeeld zoals Zeeburgia, DWS, ZPC en Xhantos. Op dit moment speelt hij nog regelmatig mee met Lucky Ajax en Oud internationals.
Daarnaast heeft Dennis nog op het hoogste niveau gezaalvoetbald bij Aorc en Hindstore. Op dit ogenblik is Dennis keeperstrainer bij FC Volendam en AZ.

Lees meer: Dennis Nederhof (AZ)

Foto van Nick Tol

Nick Tol is begonnen bij RKAV Volendam, na een jaar meegetraind te hebben bij de E-tjes van FC Volendam is Nick doorgestroomd naar de D2 van FC Volendam. Nick heeft vervolgens 7 jaar in de jeugdopleiding van FC Volendam gezeten waarna hij 4 jaar in het eerste elftal van FC Volendam heeft gespeeld.

Lees meer: Nick Tol (Spakenburg)