Recensies

Mooie reacties van zowel ouders als kinderen zijn voor ons een dankbaar en waardevol gebaar. Het sterkt ons in de eigentijdse wijze waarop wij aan kinderen maar ook aan ouders een bijdrage leveren aan een stukje persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat quotes:

Mijn zoontje is nu 3x naar Voetbaltraining Totaal geweest. Toen hij deze week bij de training van zijn eigen club vandaan kwam vertelde hij dat hij zijn eigen trainer zo negatief vond. Deze vertelt alleen maar wat er niet goed gaat. Hij vertelde dat zijn clubtrainer ook maar moet gaan deelnemen aan Voetbaltraining Totaal. Dan wordt de training bij onze eigen vereniging ook leuk, zei hij met een grote glimlach.

Een tevreden moeder.

leergierige-vader

……Toch wel eye-openers dus; als ouder je kind de verantwoording durven geven en deze niet bewust of onbewust terug willen pakken en daarnaast het geduld op kunnen brengen om je kind de tijd te geven iets af te maken.
Tot slot sloten we de oefening af door elkaar een compliment te geven, en ook dit lijkt eenvoudiger dan het is. Benoemen wat iemand goed doet is volgens mij heel belangrijk maar zit niet echt ingebakken in de Nederlandse cultuur lijkt het wel... vaak is het makkelijker negatieve dingen te benoemen. Dit terwijl we met z'n allen toch vooruit willen, en dus voortborduren op de dingen die WEL goed gaan. Gelukkig werden er over en weer mooie complimenten gegeven! En terecht, want deze ouder-kind oefening was een mooie en zeker leerzame ervaring voor mij.

Een leergierige vader
19-3-2014

sportieve-moeder

Vandaag  was het zover, de ouders van de kinderen die trainen bij Voetbaltraining Totaal, mochten het laatste deel van de training meedoen. Wat bijzonder was aan de training is dat de kinderen hierbij in de lead waren. Zij waren als het ware de voetbaltrainers.
De oefeningen, die ook deels door de kinderen zelf werden verzonnen, stonden in het teken van vertrouwen op elkaar, goed naar elkaar luisteren, positieve feedback geven en vooral het samen plezier hebben.  Dit alles werd enthousiast begeleid door het team van Voetbaltraining Totaal.
Mijn zoon en ik hebben de training als heel leuk en leerzaam ervaren en kwamen samen tot de conclusie dat we heel trots waren op elkaar!
Team van Voetbaltraining Totaal, vooral doorgaan met deze leuke initiatieven!
Groetjes van een sportieve moeder.