Afbeeldinge bij: Ons aanbod voor jou…als speler

Het belangrijkste van de trainingen vinden wij plezier, we willen dat je altijd plezier hebt tijdens de trainingen en het liefst natuurlijk ook daarbuiten. De trainers helpen hierbij niet alleen door de spelletjes, grapjes en leuke oefeningen, maar ook doordat ze voornamelijk positief commentaar zullen geven op je leerproces. Als speler krijg je persoonlijke en positieve aandacht van de trainer waardoor je een goede klik krijgt met de trainer. Leren wordt hierdoor leuk en uitdagend.

Tegelijk vraagt de trainer wel van jou om je verantwoordelijkheid te nemen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld ervoor te zorgen dat je altijd je bal bij je hebt, of dat je een bepaalde opdracht krijgt tijdens een training. Hierdoor zal je gaan merken dat je invloed hebt op de training en dat je ook belangrijk bent voor anderen. Je zult hierdoor ontdekken dat je invloed hebt op de sfeer in de groep en wat het effect van jouw gedrag is op anderen.

speler2Wij hebben zelf geleerd dat je door deze benadering groeit en je ontwikkelt tot een zelfbewust persoon met veel zelfvertrouwen. Dit kun je weer gebruiken op school, bij je vriendjes, maar ook later als je met andere mensen gaat werken.

We hebben ook geleerd dat je hierdoor minder bang bent om zelfstandig dingen te doen, zoals bijvoorbeeld het geven van een presentatie in de klas. Je leert jezelf beter kennen en je leert ook anderen en de omgeving (zoals de materialen waarmee gewerkt wordt) te respecteren.

Onze trainers zullen jou als speler altijd waarderen en aanmoedigen, ongeacht het niveau of talent. De trainers zijn enthousiast en zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

In de trainingen worden er naast de technische voetbaloefeningen ook nog oefeningen gedaan waardoor je leert om op andere spelers te letten, je leert elkaar complimenten te geven en je gaat elkaar ook coachen op een positieve manier. Ook komt 1x per 10 lessen je ouder op bezoek en mag je samen met je vader of moeder een aantal oefeningen doen waarmee jij en je vader en moeder iets leert over de communicatie tussen jullie.

Klik hier om je in te schrijven