Via de button ´inschrijven´ zie je de tarieven en kun je de lokatie opgeven.

Logo en link VT Starter Speler

De VT Starter speler is een speler die voor het eerst deelneemt aan een module van 10 lessen. Bij deelname als VT Starter aan de lente of herfstmodule krijgt de speler ook een compleet trainingspak en voetbal en bij inschrijving als starter voor de zomer of wintermodule krijgt de speler een shirt, korte broek en voetbal.

Inschrijven


 Logo en link VT Starter Keeper

De VT Starter keeper is een keeper die voor het eerst deelneemt aan een module van 10 lessen. Bij deelname als VT Starter aan de lente of herfstmodule krijgt de keeper ook een compleet trainingspak en voetbal en bij inschrijving als starter voor de zomer of wintermodule krijgt de keeper een shirt, korte broek en voetbal.

Inschrijven


  Logo en link VT Stayer

De VT Stayer is een speler of keeper die al in het bezit is van een kledingpakket inclusief bal en zich aanmeldt voor 4 aaneengesloten modules van totaal 40 lessen. Je kunt je pas inschrijven als Stayer nadat je eerder hebt deelgenomen als Starter.

Inschrijven


 Logo en link VT Player

De VT Player is een speler of keeper die na een trainingsmodule op een later moment maar niet aaneengesloten opnieuw inschrijft voor een module van 10 lessen.

Inschrijven