Ons aanbod voor jou...

Afbeeldinge bij: Ons aanbod voor jou…als speler

Als speler krijg je bij Voetbaltraining Totaal voetbalscholing in 10 lessen (meestal wekelijks). Als je tussen de 5 en 15 jaar bent kun je aan de lessen deelnemen. Je wordt ingedeeld naar leeftijd en niveau van voetbalvaardigheid. Alle jongens en meiden zijn welkom, en alle niveau’s van beginner tot geoefende speler kunnen meedoen.

Je krijgt training van professionele trainers, die naast hun kennis van en ervaring met voetbal ook heel goed met kinderen kunnen omgaan. Ze hebben vaak een achtergrond bij een betaalde voetbalorganisatie maar hebben daarnaast ook geleerd om met speciale oefenvormen heel goede trainingen te verzorgen. Je leert natuurlijk het meest op het gebied van voetbal, zoals hoe je moet lopen en dribbelen, hoe je op doel moet schieten maar ook hoe je moet verdedigen en met zowel je linker- als je rechterbeen moet schieten.

Bij alle oefeningen maken de trainers gebruik van de allernieuwste oefenvormen. Ze laten je bijvoorbeeld zelf ervaren hoe je met een positieve gedachte invloed hebt op je eigen prestaties. Daarnaast zullen ze je ook leren om zelf doelen te stellen om uiteindelijk met jou te kijken hoe je je doelen kunt bereiken,  en  ze zullen ook met je gaan bekijken wat er is gebeurd als het je niet is gelukt je doelen te halen. Bij veel lessen leer je hoe je je medespelers kunt coachen op een positieve manier en hoe je het beste kunt samenwerken.

Lees meer: Als speler

Afbeelding Keeper

Als keeper krijg je bij Voetbaltraining Totaal keeperscholing in 10 lessen (meestal wekelijks). Als je tussen de 5 en 15 jaar bent kun je aan de lessen deelnemen. Voor jou als keeper biedt Voetbaltraining Totaal een compleet programma aan voor je ontwikkeling op zowel het technisch, tactisch als sociaal emotionele gebied. Als keeper weet je als geen ander hoe belangrijk jouw rol is als sluitpost van het team. Je krijgt keeperstraining van een trainer die ook bij een betaalde voetbalorganisatie training geeft. Voor een aantal oefeningen doe je tegelijkertijd met de voetballers mee. Dit zijn oefeningen waarmee je leert om op een positieve manier te coachen wat voor jou als keeper van achteruit natuurlijk heel belangrijk is. Maar ook het vergroten van je zelfvertrouwen doe je samen met de voetballers.

Lees meer: Als keeper

Afbeelding ouder/verzorger

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. En ja natuurlijk staan de beste stuurlui altijd aan wal als het gaat om de opvoeding van uw kind. Ga er maar aan staan als ouder die alle verantwoordelijkheid draagt en dagelijks alle ballen in de lucht moet houden. Als Voetbaltraining Totaal respecteren wij dan ook ieders rol en bovenal uw rol als ouder. Wij oordelen niet over de opvoeding van kinderen en laten iedereen in zijn of haar waarde. Wij hebben wel als ambitie om ons steentje bij te dragen in de ontwikkeling van uw dochter of zoon. Wij doen dit niet alleen door het ontwikkelen van voetbalvaardigheden, maar ook door een bijdrage te leveren aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw zoon of dochter.

Lees meer: Als ouder /verzorger

Afbeeldinge bij: Ons aanbod voor jou…als trainer

Voetbaltraining Totaal verzorgt opleidingen tot Triple-E©gecertificeerde trainer. Om hiervoor in aanmerking te komen hoef je niet perse in dienst te zijn van Voetbaltraining Totaal. De opleiding is vooral gericht op het sociaal pedagogische deel en verrijkt trainers met inzichten op gebied van persoonlijke ontwikkeling van kinderen en de communicatie met kinderen.

Lees meer: Als trainer

Afbeelding bij "...Als vereniging"

Voetbaltraining Totaal kan in opdracht van voetbalverenigingen ‘in huis’ opleidingstrajecten verzorgen voor zowel trainers , staf als gehele organisatie. Als basis wordt Het Triple-E© certificaat gehanteerd en als doelstelling kunnen diverse niveau’s gecertificeerd worden.

Lees meer: Als vereniging

Afbeelding Clinic

Voetbaltraining Totaal heeft een uniek trainingsprogramma ontwikkeld waarmee kinderen naast de voetbaltechnische en tactische ontwikkeling ook een ontwikkeling op sociaal emotioneel gebied doormaken. Met plezier als uitgangspunt zullen kinderen bij ons nog meer groeien op het gebied van zelfvertrouwen, positief denken en positief kijken naar anderen, respect hebben voor elkaar en op positieve manier samenwerken. In een clinic hebben we een mix gemaakt van een aantal specifieke oefeningen waarmee het voetbaltechnische en tactische deel wordt behandeld en daarnaast hebben we ook een paar verrassende oefeningen opgenomen waarmee het sociaal emotionele deel wordt behandeld. Kortom een unieke gelegenheid om kinderen op een andere manier voetbal te laten beleven.

Lees meer: Als belangstellende voor een Voetbaltraining Totaal Clinic

Afbeelding bij "...Als jarige voetbal-job"

Een keer heel wat anders doen dan andere verjaardagfeestjes? Niet naar het zwembad of naar de bowlingbaan, maar een voetbalverjaardag!  Hiervoor ben je als jarige bij ons aan het goede adres.

Lees meer: Als jarige ‘voetbal job’