Trainers

Foto van Egbert Boxma

Egbert Boxma is tijdens zijn Cios opleiding begonnen als trainer bij het huidige Almere City. Na 6 seizoenen hier trainingen te hebben gegeven heeft hij de overstap gemaakt naar FC Volendam. Bij FC Volendam is hij 13 seizoenen trainer geweest. Tussendoor heeft hij bij de jeugdopleiding van Derby County (Engeland) stage gelopen. Sinds juli 2013 geeft hij ook trainingen bij de Arsenal Soccer School Europe. Als medeoprichter van Voetbaltraining Totaal is Egbert van mening dat ieder kind een talent heeft maar dat dit alleen niet altijd wordt gezien.

Lees meer: Egbert Boxma

Foto van Yuri van Zwol

Yuri van Zwol is vanaf het begin betrokken bij Voetbaltraining Totaal, hij geeft naast de trainingen bij Voetbaltraining Totaal o.a. ook trainingen bij de AZ voetbalschool. Yuri heeft de opleiding gehad bij Arsenal en geeft daar onder andere training aan de elite jeugd van Europa, Yuri is ook in het bezit van het ALO diploma.

Lees meer: Yuri van Zwol

Foto van Marcel Kiewitt

Marcel Kiewitt is sinds 2014 trainer bij Voetbaltraining Totaal. Hij heeft als trainer en als speler een brok ervaring. Hij heeft o.a. training gekregen als speler van Foppe de Haan (F.C. Heerenveen) en Dick de Boer (AFC 34). Als trainer is hij werkzaam geweest bij SVW '27 in Heerhugowaard en AFC 34 in Alkmaar. Marcel heeft ook de interne opleiding bij Arsenal gevolgd. Naast het bezit van het CIOS diploma heeft hij ook verschillende opleidingen gevolgd op sociaal pedagogische vlak.

Lees meer: Marcel Kiewitt

Foto van Jan Berkhout

Jan Berkhout is vanaf het begin trainer bij Voetbaltraining Totaal. Jan is op dit moment docent lichamelijke opvoeding en selectietrainer van Sporting Andijk. Als jeugdtrainer heeft hij bij Purmersteijn en 4 seizoenen bij FC Volendam verschillende doelgroepen getraind. Plezier hebben in wat je doet, verantwoordelijkheid nemen en stimuleren tot een positieve samenwerking met elkaar zijn belangrijke uitgangspunten in zijn trainingen. Ook de pedagogische benadering past bij Jan. Ieder kind op zijn of haar eigen niveau laten groeien en bloeien als een top talent!

Lees meer: Jan Berkhout

Foto van Peter van Essen

Peter van Essen is sinds 2012 verbonden aan Voetbaltraining Totaal. Hij heeft als keeperstrainer het fundament gelegd onder de carrière van verschillende keepers bij FC Volendam. Daarnaast heeft hij al zijn kennis en inzichten ingezet als keeperscout voor FC Utrecht. Peter is een trainer met een brok ervaring als het gaat om het ontwikkelen van en werken met keepers op verschillende niveaus.

Lees meer: Peter van Essen

Foto van Duncan Muskiet

Duncan Muskiet is sinds 2014 verbonden aan Voetbaltraining Totaal. Hij heeft zijn sporen in de voetballerij als hoofdtrainer onder andere verdiend bij v.v. Wiron uit Den Oever waar hij promotie behaalde in 2014. Daarvoor heeft hij onder andere de selectie van v.v. Flevo getraind maar ook de B- junioren van v.v. Always Forward hebben zich mogen ontwikkelen onder de bezielende leiding van Duncan. Duncan beschikt over diverse diploma’s van de KNVB en is jaarlijks ook actief als trainer op de welbekende KNVB jeugdvoetbaldagen.

Lees meer: Duncan Muskiet