Foto van Mirjam Bouwes

Kinder- en jeugdtherapie dient volgens Mirjam als ondersteuning van het kind om in zijn of haar eigen kracht te gaan staan.  Zo is het kind in staat keuzes te maken om zelf zijn of haar probleem/klachten op te lossen op zijn of haar eigen manier. Het kind ontwikkelt hierdoor zelfvertrouwen en krijgt zo een positief zelfbeeld.

Daarnaast heeft zij nog diverse opleidingen en trainingen gevolgd zoals jeugdhulpverlening, speltherapie en opvoedopstellingen. In haar praktijk  begeleidt zij kinderen en  jongeren die kampen met problemen zoals faalangst, onzekerheid, rouw, echtscheiding, driftbuien, depressieve klachten, etc. Ook ouders zijn bij haar welkom met hun eigen onzekerheden en problemen met de opvoeding.
Tevens geeft Mirjam diverse trainingen o.a. in het beroepsonderwijs.
Naast aanspreekpunt voor de trainers is Mirjam ook beschikbaar als vertrouwenspersoon en vraagbaak voor kinderen en ouders rond sociale of emotionele kwesties.

Contactinformatie van Mirjam:  telefoon 06-36299673, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zie ook: